prima pagina preturi de lista  
Cauta in    
Promotii Anunturi
Constructii, materiale Amenajari, finisaje, mobilier Echipamente, horeca, management Instalatii Amenajari de exterior Utilaje, scule, echipamente de santier

Toate anunturile > Vanzari, cumparari produse > AMENAJARI DE EXTERIOR > Bazine, saune, piscine > Piscine rezidentiale > vanzare produse > Hot tub - jacuzzi din lemn

Hot tub - jacuzzi din lemn

 
  expirat din
OCT1
Anuntul este valabil pentru
toata tara
Zona de valabilitate a anuntului Hot tub - jacuzzi din lemn
Publicat de Hadar Claudiu/PRODSALT

Hadar Claudiu (PRODSALT)
Telefon: 0741651398 , 0749630161Hidroterapie in Hot tub – Jacuzzi din lemn

 

Hidroterapia si Hot tub – Jacuzzi din lemn  par sa mearga mana in mana. Acest tip de cada de lemn a facut conceptul antic al masajului cu apa extrem de popular - Ofuro. Caldura apei, recunoscuta ca fiind extrem de relaxanta, si stimulatoare pentru muschi, si bulele, care pe langa ca maseaza corpul, dau si o usoara senzatie de gadilare, pot crea si o stare mentala mult mai optimista si mai pozitiva.

Hidroterapia a fost considerata o masura adecvata pentru a mentine sanatatea generala a unui individ. Unul din principalele beneficii ale tratamentului cu apa este ca stimuleaza circulatia sangelui in tot organismul. De asemenea, s-a dovedit a fi foarte benefica atunci cand vine vorba de vindecarea naturala a corpului.

O mai buna circulatie ajuta la producerea oxigenului si a altor substante nutritive, precum si a unor elemente chimice importante pentru celulele din intreg organismul. In acest fel este posibil ca procesul de vindecare naturala sa fie mai eficient, si astfel, oamenii se pot bucura de avantajele jacuzzi-ului atat pentru o sanatate mai buna, cat si pentru relaxare. Jacuzzi este o forma de hidroterapie, care relaxeaza muschii, spasmele, atenueaza entorse, dureri de spate, si elibereaza de oboseala si de stres.

Daca credeti in puterea reflexologiei, si va odihniti mainile si talpile deasupra jeturilor jacuzzi-ului din lemn, veti realiza ca intreg corpul dvs va fi cuprins de o stare generala de bine!

Daca va folositi si de efectele aromoterapiei, adaugand in apa fierbinte uleiuri esentiale, relaxarea va este absolut garantata, deoarece mirosul lor, ridicat de aburii fierbinti combinat cu mireasma de lemn de brad vor ajunge in zona olfactiva a creierului, ajutandu-l sa se relaxeze.

Desi  nu este imperios necesar sa detineti un Hot tub – Jacuzzi din lemn, acest obiect este totusi o investitie foarte buna. Daca va decideti sa va cumparati unul, tineti cont de urmatoarele aspecte:                                                                                                                                   Lemnul   - Laricele Siberian  fiind o specie de rasinoase cu o structura de fibre intens impregnate cu rasina naturala  rezistent la apa, intemperii si  puternic aromatizata,  ca de altfel si Molidul Siberian are o structura rezistenta in timp cu bune proprietati termic-izolante si un  puternic miros natural de brad .                                                                                                      Marimea – de la jacuzzi din lemn cu diagonal 1,6m cu un volum de apa de 1,3mc persoane  pana  la cel cu diagonala de  2,4m si un volum de apa de 3,6mc                                                            Numarul de persoane – exista jacuzzi din lemn  pentru 3-4 persoane si poate ajunge pana la 10-12 persoane.
Duzele – acestea trebuie plasate strategic, astfel incat sa va maseze spatele, picioarele si alte grupe de muschi care trebuie masate.

_____________________________________

 

 

Pret: 4500 EURO /buc

Hot tub - jacuzzi din lemn

Hot tub - jacuzzi din lemn

Hot tub - jacuzzi din lemn

Hot tub - jacuzzi din lemn

Hot tub - jacuzzi din lemn

Inapoi la lista de anunturi

Adauga anunt
 
  Promotii Anunturi
Constructii, materiale Amenajari, finisaje, mobilier Echipamente, horeca, management Instalatii Amenajari de exterior Utilaje, scule, echipamente de santier