prima pagina preturi de lista  
Cauta in    
Promotii Anunturi
Constructii, materiale Amenajari, finisaje, mobilier Echipamente, horeca, management Instalatii Amenajari de exterior Utilaje, scule, echipamente de santier

Toate stirile > Licitatii in constructii > Achizitie lucrari de reamenajare la Standarde Schengen a Consulatului General al Romaniei la Cahul

Achizitie lucrari de reamenajare la Standarde Schengen a Consulatului General al Romaniei la Cahul

Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei reprezentat pe plan local de Ambasada Romaniei in Republica Moldova, Reamenajarea la standarde Schengen a oficiilor consulare

Anunt pentru solicitarea de oferte pe plan local in vederea atribuirii contractului de lucrari de reamenajare la standarde Schengen a Consulatului General al Romaniei la Cahul
Programul Indicativ Facilitatea Schengen 2007 - 2009
Fisa tehnica de proiect RO FSCH 12 "Reamenajarea si dotarea la standarde Schengen a oficiilor consulare ale Romaniei situate in afara spatiului Schengen. Înfiintarea unui Centru de pregatire pentru personalul consular"
Activitate 12.I "Reamenajarea la standarde Schengen a oficiilor consulare"
Contract 12.I.20 "Lucrari de reamenajare la standarde Schengen a Consulatului General al Romaniei la Cahul"
Va aducem la cunostinta ca Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei reprezentat pe plan local de Ambasada Romaniei in Republica Moldova, organizeaza o procedura de achizitie publica in vederea atribuirii contractului RO FSCH 12.I.20 "Lucrari de reamenajare la standarde Schengen a Consulatului General al Romaniei la Cahul", cu o valoare estimata de 440.528,34 euro, fara TVA.
Operatorii economici care doresc sa participe la procedura de achizitie publica si sa intre in posesia documentatiei de atribuire sunt obligati ca in termen de cel mult 3 zile lucratoare de la data publicarii anuntului pentru solicitarea de oferte pe plan local (in doua ziare de larga circulatie pe plan local), sa transmita la sediul misiunii externe o scrisoare de intentie, conform modelului postat la adresa web: http://www.mae.ro/pdf/schengen/Scrisoare_de_intentie_ ro_en.pdf, prin care isi exprima intentia de a participa la procedura de atribuire si acordul pentru efectuarea verificarilor necesare in vederea avizarii de catre autoritatile romane abilitate.
Numai operatorii economici care obtin avizul autoritatilor romane abilitate, vor intra in posesia documentatiei pentru atribuirea contractului de achizitie publica.
Operatorii economici care nu obtin avizul autoritatilor romane abilitate nu vor putea intra in posesia documentatiei de atribuire si vor fi exclusi de la procedura de achizitie publica.
Misiunea externa transmite operatorilor economici avizati de autoritatile romane abilitate, o invitatie de participare, prin care sunt invitati sa ridice documentatia de atribuire in vederea elaborarii ofertei.
Data si ora limita pentru depunerea ofertelor, respectiv pentru deschiderea ofertelor, la sediul misiunii externe, se va comunica ulterior in invitatia de participare transmisa operatorilor economici avizati de autoritatile romane abilitate.
Adresa la care se transmit ofertele: Str. Bucuresti 66/1, Chisinau, Cod: 277.012.
Procedura de achizitie publica se organizeaza in baza art. 121 din O.U.G. nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
Informatii suplimentare se pot solicita la Ambasada Romaniei in Republica Moldova, la telefon +373-22-211-813; +373-22-213.037.

 

Adauga un comentariu

Nume si prenume *   Email *
 
Subiect *
Comentariu *
Cod de siguranta *
 
 
  Promotii Anunturi
Constructii, materiale Amenajari, finisaje, mobilier Echipamente, horeca, management Instalatii Amenajari de exterior Utilaje, scule, echipamente de santier